Nilfisk Buddy II papír porzsák (5db/csomag)

5901571024127

2 790 Ft

0 db (1-3 nap)

A Nilfisk Buddy II papír porzsákja kiváló minőségű, erős papírból készült, és hatékonyan tartja vissza a port és a szennyeződéseket, amíg a porszívó használatban van. A porzsák kapacitása 12 liter, és könnyen cserélhető.

A Nilfisk Buddy II egy kis méretű, porzsákos ipari porszívó, amely hatékonyan távolítja el a port, szennyeződéseket és folyadékokat a padlókról és más felületekről. A porszívóhoz különféle típusú porzsákok használhatók, beleértve a papír porzsákokat is.

A Nilfisk Buddy II papír porzsákjának előnye, hogy olcsóbb, mint a mikroszálas vagy textil porzsákok. A papír porzsák használata elősegíti a porszívó hatékonyabb működését, és védheti a motort a por és szennyeződések káros hatásaitól.

A Nilfisk Buddy II papír porzsákjának hátránya, hogy nem mosható és újrahasznosítható, és időnként cserélni kell őket, ha megtelnek. Azonban a papír porzsák használata egyszerű és hatékony megoldás, különösen akkor, ha csak időszakosan használjuk a porszívót, vagy ha nagy mennyiségű port vagy szennyeződést kell eltávolítanunk.

Összességében a Nilfisk Buddy II papír porzsákja hatékony és megbízható megoldás a porszívóhoz, amely lehetővé teszi a port és a szennyeződéseket hatékony eltávolítását otthonban, műhelyben, kis üzemekben és ipari környezetekben is.


Lyuk átmérő függőleges
68mm
Lyuk átmérő vizszintes
62mm
Lyuk távolság
15mm
Magasság
99mm
Szélesség
162mm
Zsák hosszúság
463mm
Zsák magasság
135mm
Zsák szélesség
220mm
Kompatibilitás
NILFISK NILFISK Alto Buddy II 12 (link) , NILFISK Alto Buddy II 18 (link) , NILFISK Alto Buddy II 18 INOX (link) , NILFISK Alto Buddy II 18 T (link) , NILFISK Buddy II (link) , NILFISK Buddy II 12 (link) , NILFISK Buddy II 18 (link) , NILFISK Buddy II 18 INOX (link) , NILFISK Buddy II 18 T (link) , NILFISK (link)
  • Lennél az első aki értékeli a terméket?

A TE VÉLEMÉNYED SZÁMÍT NEM A MIÉNK!

Írd meg a véleményed a termékről

  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Minőség
Ár